Het is eind februari. Drie maanden in mijn outplacement periode. Mijn dementerende moeder is opgenomen in een verzorgingstehuis. Mijn vader herstelt voorspoedig van de gevolgen van een val van drie meter. De omscholing van programmeur naar verzorgende verloopt naar wens. Heb zelfs al een stage plek. Merkwaardig toch dat die weinig welriekende urine en pijn…

Het weekeind van 25,27 en 27 juni zijn 23 mannen bij elkaar gekomen om samen Gods aangezicht te zoeken. Het was een moment van verfrissing waar de mannen van verschillende afkomsten, achtergronden en culturen opgebouwd werden rondom Gods troon. Deze eenheid is uniek en wordt alleen ervaren dankzij het Evangelie van Jezus Christus.

Goed nieuws! De winkel Action van Heeze heeft maar liefs 4 volle karretjes gegeven aan Crosspoint Kingdom Impact in Eindhoven. Dit is mede mogelijk gemaakt door onze zuster Susan van Doormalen die daar werkzaam is. CPK-impact is hier blij mee want wij zullen pakketen maken om met onze naasten in Eindhoven kerst te vieren.  

© Cross Point Impact 2018
Top
Volg ons: